top of page

De oversteek naar Ameland. Ontdek de wildernis van Nederland!


Het avontuur en de wildernis hoeven niet altijd ver weg te zijn… tijdens deze zomer trail blijven we in Nederland en maken we de oversteek naar Ameland. Onze tocht start in Moddergat, een prachtig oud vissersdorp in Friesland.  De tocht voert ons door geulen, slinken en mosselbanken. Een spiegelend landschap dat continu verandert voor het scherpe oog. Met het slik tussen je tenen en de smaak van verse zeevruchten in je mond arriveren we na 6 uur lopen op Ameland. Hier verkennen we de volgende dag het Borndiep, de staart van de zandbank van Ameland die door erosie en wind continue verandert en verplaatst.  We vervolgen onze tocht door de stuifzandgebieden en overnachten in tenten. Afhankelijk van het getij en de weersomstandigheden is Ameland niet haalbaar en blijven we op het vaste land in het “dark sky” gebied. Dit prachtige natuurgebied bij Lauwersoog biedt ons ruime mogelijkheden om te verdwalen en dan dwalen we vanaf Moddergat over de wadden. 

 

Intake

Voorafgaand aan het weekend wordt met elke deelnemer een telefonische intake gehouden.

 

Groep

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

 

​Kosten

€ 450,- (incl.BTW) inclusief verblijf op basis van half-pension, gidsen en coaching. 

Exclusief reiskosten/vervoer en consumpties buiten het halfpension.

 

Informatie & Aanmelding

Voor meer informatie of als je je aan wilt melden voor deze tocht kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen aan info@innertrail.nl of te bellen met Olivier (06-41080349).

 

Bij aanmelding ontvang je een mail met meer informatie over de dagindeling, paklijst, routebeschrijving en telefoonnummers voor het thuisfront.  

Ameland 25 - 27 Augustus 2017

bottom of page