top of page

INNERTRAIL Testimonials

Schotland 2016
Ardennen 2016

Een echte mannentocht. Zes onbekenden die met ons mee op trail gaan. Een slaapzak vergeten terwijl het -1 is. Alleen gympen mee, terwijl het bos zeiknat is. Kwetsbaar zijn, terwijl je zo anders gewend bent met een groep mannen. Bijzondere ontmoetingen boven een kampvuur en de mannenenergie goed kwijt kunnen in het houthakken.

Alleen midden in het bos in het donker zitten: wat laat ik achter en waar wil ik de komende tijd het licht op zetten. Een schuchter dier dat langs komt en zijn nieuwsgierigheid bevredigd. Zo samen en toch alleen op reis.

"Bijzonder dat een weekend Innertrail in de natuur met een groep onbekende mensen je direct richting in de route naar je innerlijk kan geven"

Bram Slits - Editie April 2016

 

 

Frankrijk 2017
schotland2016.gif

Een eigen pad maken door de prachtige witte bergen. Niemand te bekennen, maagdelijke sneeuwvlaktes. Lawine gevaar ligt altijd op de loer. We weten het en toch is de spanning voelbaar. Hoe ben jij als je zo vol in spanning staat?
We bouwen onze eigen iglo, drinken er schnaps en zijn blij dat we in de hut kunnen slapen. Het is zwaar zo door die sneeuw, maar elke berg brengt weer een nieuw vergezicht. Ieder zo zijn eigen patronen die die aan moet kijken, je mag er dichtbij komen, kwetsbaarheid wordt er gevraagd. Bijzonder om ieder weg en worsteling te mogen aanschouwen.

 

 

 

 

 

Een reis van 5 dagen door ruig terrein. Alles mee om die 5 dagen te overleven. Het is prachtig, het is afzien. De elementen trotserend keer je elke keer weer terug naar je eigen pad. Er komen allemaal thema’s langs: kan ik volgen, hoe ben ik als ik niet mijn eigen tempo loop, kan ik over mijn eigen grenzen heen, wat vind ik van de andere deelnemers, hoe beweeg ik mij in een nieuwe groep.

Het buitenzijn helpt om stil te worden en de aangeraakte thema’s te verdiepen.

"Prachtig, ruig en bijzonder. Een plek waar je alleen te voet kan komen. Vier dagen hiken met tent, eten en 1 set kleding. Vier seizoenen op 1 dag. Maar rugzak, wat was je zwaar met je 18 kilo."

Pieternel Boer - Editie April 2016

 

ardenen2016_edited.png
Ameland 2017
SAM_1694.JPG
ameland2016.gif

Diepe geulen, grote vlaktes. De zee zo sterk, onvoorspelbaar als je hem niet kent. De stroming zo sterk, echte natuurkracht waar je niet tegenop kan.
Wat is jouw eigen kracht, en volg je die, of probeer je de stroom steeds weer te verleggen en bouw je je eigen dammen en hindernissen?
In het hoge noorden van ons eigen land maken we de oversteek van het vaste land naar het eiland. Waar je voor even geen vaste bodem onder je voeten hebt. Het is prachtig en ook ongekend uitgestrekt.

 

 

 

 

bottom of page