top of page

Het Innertrail team

Pieternel Boer

 

Vanuit mijn eigen passie voor wandelen en natuur ben ik innertrail gestart. Buiten zijn en in beweging zijn geven me altijd een fijn gevoel van rust en ontspanning. Voor mij is het de ultieme manier om ‘in het nu’ te zijn. Rugzak inpakken, ontbijten, wandelen, eten, slapen, en weer opnieuw.

 

Dat ritme en de eenvoud vind ik heerlijk. Zeker naast mijn drukke dagelijkse bestaan. Variërend van een uurtje in het Amsterdamse bos tot een paar weken trekken in Nepal, het helpt mij altijd om mijn hoofd leeg te maken en me op te laden met positieve energie.

 

Als zelfstandig professional geef ik les op het hbo en aan de Universiteit van Amsterdam waar ik modules verzorg over o.a. positieve psychologie, perfectionisme en maatschappelijke impact. Daarnaast verzorg ik mindfulness trainingen in Amsterdam-west en begeleid ik als coach studenten en young professionals in hun persoonlijke ontwikkeling.

pam.jpg

 

Master Organisatie Psychologie - Universiteit Utrecht

 

Lichaamsgerichte coach opleiding - ITIP

Vinyasa Yoga Teacher training  - Yoga Moves

Japke Keesmaat

 

“The adrenaline and stress of an adventure are better than a thousand peaceful days” (Paulo Coelho)”

Als kind al werd ik samen met mijn broer en zus door mijn vader meegenomen de bergen in: wandelen over kleine bospaadjes, stukjes klimmen en zwemmen in een bergmeertje. Ik hou van de prachtige natuur om me heen en het gevoel dat je krijgt als je jezelf overwonnen hebt!

Ik daag mezelf graag uit in mijn werk en leven, omdat ik heb ervaren dat ik op die manier steeds meer over mezelf te weten kom. Leren door te doen, in actie te komen. Maar ik denk dat we ook allemaal wel het gevoel kennen soms opgeslokt te worden door de hectiek van alledag en de verwachtingen van onszelf en de mensen om je heen. Het blokkeert dat je helder na kunt denken en voelen wat voor jou of in je team belangrijk is. Ik merk dat soms bij mezelf en ook bij de mensen die ik begeleid.

Als zelfstandig trainer, coach en facilitator werk ik dagelijks met mensen en teams aan hun persoonlijk en professionele ontwikkeling op thema’s als samenwerking en (persoonlijk) leiderschap.

Vanuit mijn bedrijf Parks Amsterdam begeleid ik daarnaast vooral Young Professionals bij het vinden en inzetten van hun unieke kwaliteiten en bij het richting geven aan hun (professionele) leven.

DSC_8309.JPG
Uimla LOGO.gif

International Mountain Leader - NLAIML

Master Fysische Geografie -

Université de Grenoble (FR)

pieternel.jpg

 

Post HBO Coach opleiding - ITIP

Mindfulness trainer MBSR - Centrum voor Mindfulness Amsterdam

Master Filosofie - Universiteit van Amsterdam

Pam van der Vlugt

 

Ik ben gefascineerd door het verlangen om je eigen weg te vinden. Ik geloof namelijk heilig dat iedereen zijn eigen weg heeft en daar het meest krachtig is. De natuur helpt mij om in het moment te zijn en te genieten van de kleine dingen in het leven. Groots en meeslepend leven is misschien juist wel oog hebben voor het kleine.

In een groep zorg ik voor veiligheid, ik kom snel tot de kern en ik heb oog voor de dynamiek die er speelt en durf hierin ook confonterend te zijn.

Als organisatie psycholoog begeleid ik Manage-ment Teams in hun zoektocht naar samen-werking, vertrouwen en leiderschap, coach ik mensen met vragen over hun leven en hun werk en ben ik begeleider in persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Dit werk doe ik deels als zelfstandige en deels verbonden aan het ITIP, waar ik de afgelopen jaren ook zelf ben opgeleid.

japke.jpg

Master Sociale Psychologie – Vrije Universiteit Amsterdam

Krachtgericht Coachen -  Korthagen opleidingen

Olivier Bello

 

“With intens care and love, the Web weaves its Spider” (African proverb)

De Natuur geeft mij energie. Daar kan ik leven met mijn kernwaarden, eenvoud en levendigheid. In de natuur heb ik alle tijd om te mijmeren, daar is dan ook alle ruimte voor. Eenmaal thuis kan ik dat sterke verlangen voelen om terug te gaan naar de bergen.

Nog belangrijker: we denken dat we naar de Natuur gaan om daar iets te doen, maar het is de Natuur die ons verandert. Elke ervaring daar is vormend. Het is de plek waar ik me kan ontwikkelen, waar ik me laat 'knijden' tot een beter mens.

 

Deze passie voor de bergen is de grote drijfveer achter het volgen van de opleiding tot International Mountain Leader. Hoe extremer de tocht of hoe groter de uitdaging, hoe meer ik in mijn element ben en hoe dichter ik dan bij mezelf kom.

 

Al jaren neem ik groepen mee de bergen in om hen mee te nemen in mijn belevingswereld en om letterlijk en figuurlijk even boven de dagelijkse drukte uit te stijgen.

Alle tochten van INNERTRAIL zijn onder mijn professionele begeleiding als gids van ARPENTAGES.NL.

bottom of page