top of page

Algemeen

We wandelen dit weekend in een natuurgebied in de Franse Vogezen. Ook nu nog slapen we in principe buiten bij het kampvuur. Mocht het weer dit niet toelaten dan is er altijd binnen plek.

 

De natuur staat in deze periode op zijn kleurenpracht te laten zien. Het is de tijd van vol inzetten en oogsten wat er in het begin van het jaar gezaaid en ingezet is. Het leven is vol aan de gang en het is mogelijk je mee te laten voeren door de stroom. 

 

Dag 1: vrijdag staat in het teken van kennismaking en het onderzoeken van je diepste verlangen. Door middel van individuele opdrachten onderzoek je wat jij wil. Overdag trekken we de bossen in en werk je alleen of in tweetallen aan de vragen die we je voorleggen. Ook is er ruimte om te genieten van de stilte en de natuur. Het eten bereiden we samen en in de avond is er bij het kampvuur ruimte om je ervaringen met elkaar te delen. 

 

Dag 2: zaterdag onderzoeken we de weerstanden die je tegenkomt en hoe en wanneer jij in je eigen kracht staat. We starten de dag met meditatie en lichaamsbeweging om je bewust te maken van hoe je je op dat moment voelt. Daarna trekken we er weer op uit en werk je aan je eigen weg. De praktische oefeningen die wij je aanreiken helpen je om meer inzicht te krijgen. Ook bieden we op deze dag 1 op 1 coaching aan. In de avond is er wederom ruimte voor uitwisseling en verdieping bij het kampvuur. 

 

Dag 3: Ook op zondag starten we de dag met meditatie en lichaamswerk. Deze laatste dag draait om de vraag hoe je jouw verlangen vorm kan geven in het dagelijks leven en hoe je de opgedane inzichten levend houdt in de drukte van alledag. Ook is er weer ruimte voor 1 op 1 coaching om eventuele vragen die nog bij je leven te bespreken. 

 

Intake

Voorafgaand aan het weekend wordt met elke deelnemer een telefonische intake gehouden om alvast kennis te maken en wederzijds verwachtingen met elkaar af te stemmen. 

 

Data

Vrijdag 14 oktober 11 uur tot zondag 16 oktober 16 uur.

 

Groep

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. De kleine groepsgrootte bevordert een veilig en vertrouwd contact en maakt dat er ruim voldoende tijd is voor individuele aandacht en begeleiding. 

 

Kosten

€ 450,- (excl.BTW) inclusief eten, drinken en begeleiding. 

Exclusief reiskosten/vervoer.

 

Adres & gebied

T.B.A. 

 

Informatie & Aanmelding

Voor meer informatie of als je je aan wilt melden voor dit weekend kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen aan info@innertrail.nl of te bellen met Pam (06-22912737).

 

Bij aanmelding ontvang je een mail met meer informatie over de dagindeling, paklijst, routebeschrijving en telefoonnummers voor het thuisfront.  

Weekend 14-16 oktober 2016 Franse Vogezen

Bron: snp

bottom of page