top of page

Waarom?

Steeds meer werknemers ervaren de druk van de huidige maatschappij. Jonge mensen met hoge ambities, die willen excelleren op verschillende gebieden. Relatief veel mensen ervaren hierdoor stress, hoge werkdruk en hebben bijvoorbeeld last hebben van faalangst, perfectionisme, keuzestress of prestatiedruk. Door het drukke en veeleisende leven is er ook niet altijd ruimte om stil te staan bij waar je staat, of je nog op de juiste weg zit. Het is belangrijk om daar soms tijd voor te maken: tijd om weer naar het grote plaatje te kijken, uit te zoomen en jezelf in de spiegel te kijken. Om zo nog bewuster te worden van wie je bent, wat je talenten en valkuilen zijn en wat je te doen staat om de volgende stap in jouw persoonlijk leiderschap te zetten. En daar is Innertrail uitermate geschikt voor. 

Disconnect to reconnect 

Door letterlijk een reis te maken, nieuwe ervaringen op te doen, jezelf fysiek en mentaal uit te dagen in een groep met gelijkgestemden, kunnen er weer frisse ideeën en inzichten ontstaan. De telefoons gaan uit en er dus alle kans om je op een dieper niveau te verbinden met jezelf, elkaar en de omgeving.  

Voor wie

Innertrail is voor jonge ambitieuze mensen die tijd en ruimte willen maken om zichzelf te ontwikkelen, zichzelf beter te leren kennen en die stappen willen zetten in hun persoonlijk leiderschap. Een bijzondere en leerzame ervaring (een trail op maat) voor de jonge talenten van je organisatie, bijvoorbeeld als start van een traineeship of leiderschapsprogramma.

Met wie

Je gaat op pad met een uiterst professioneel en ervaren team van begeleiders. De gids van innertrail is volledig gecertificeerd tot International Mountain Leader, zowel voor zomerse- als winterse landschappen. Dit betekent dat we onder leiding van Olivier echt van de gebaande paden af kunnen en de meest bijzondere plekken in Europa kunnen verkennen. Wij regelen alles, van vervoer tot overnachting tot volledige dekking door onze reisverzekering en in sommige gevallen zelfs materiaal.

Onze coaches zijn ervaren en hebben relevante (coach)opleidingen gevolgd, zijn zeer betrokken en enthousiast en zelf ook grote liefhebbers van het buiten zijn in de natuur.  

Wat leverde de Innertrail in Schotland je op?

Het was een ervaring die ik nooit had willen missen en ook nooit zal vergeten. De prachtige natuur, onderweg in een landschap waar we dagenlang niemand tegenkwamen, de fysiek zware tocht en de ervaring van dat aankunnen. Mezelf tegenkomen en toch doorgaan. Het gevoel van zelfvoorzienend zijn, leven uit je rugzak. De beloning van bier met verse vis aan het einde van de tocht in  ‘the most remote pub of the UK’.  

 

"De combinatie van de fysieke inspanning met de overweldigende natuur zorgde ervoor dat ik echt in het nu was. Niet bezig met to-do-lijstjes, gisteren of morgen, maar met nu, stap voor stap door het onherbergzame landschap. Met m’n kop in de wind werd m’n hoofd steeds leger, waardoor ook echt weer meer ruimte ontstond voor iets anders: inspiratie en ideeën. 

Een onbeschrijflijke ervaring!" 

"You know you have to go"

bottom of page