top of page

4 Dagen bivakkeren in de jungle van Europa. Ontdek het ruige Harzgebergte in Duitsland
 

In het Harzgebergte van Duitsland maken we een mooie en inspannende tocht door de bossen en bergen. Een verrassend ruig gebied op iets minder dan 6 uur rijden van Utrecht. We lopen met bepakking: materiaal, brandstof en eten voor 4 dagen, zodat we geheel autonoom door de natuur kunnen trekken. Tegen het einde van de dag zoeken we een mooie en geschikte plek om ons kamp op te slaan. We slapen op een matje, in onze slaapzak in de open lucht. Een bijzondere ervaring om ook in de nacht de natuur optimaal te kunnen ervaren. Bij regen slapen we onder een tarp, deels gemaakt van dat wat we in de natuur vinden. De tocht is zo veel mogelijk off track, dit betekent met kaart en kompas, dwars door het bos.     

 

De Harz is het hoogste berggebied van Noord Duitsland. Het is nog een echt oud bosgebied. Ruig terrein dat gekenmerkt wordt door mos en dichte begroeiing, een soort groene cocon midden in de beschaving.

 

Intake

Voorafgaand aan het weekend wordt met elke deelnemer een telefonische intake gehouden.

 

Groep

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

 

Informatie & Aanmelding

Voor meer informatie of als je je aan wilt melden voor deze tocht kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen aan info@innertrail.nl of te bellen met Olivier (06-41080349).

 

Bij aanmelding ontvang je een mail met meer informatie over de dagindeling, paklijst, routebeschrijving en telefoonnummers voor het thuisfront.  

Harzgebergte Duitsland Oktober 2017

bottom of page