top of page

Innertrail, iets voor jou?

Innertrail richt zich op mensen in de leeftijsdcategorie 25-35 jaar. In deze dynamische fase van het leven is er veel in beweging en leven er vaak veel vragen rondom werk, vrienden, relaties en familiebanden.

Het kan zijn dat je je bijvoorbeeld weleens afvraagt: Is dit alles? Of je vindt het moeilijk om te kiezen uit allerlei mogelijkheden. Het gaat over het loslaten van oude patronen en het vinden van je eigen pad. Waar het bij vorige generaties duidelijker was welk pad je zou bewandelen, is er tegenwoordig veel te kiezen. Het vinden van en het kiezen voor jouw eigen weg is niet altijd eenvoudig en de hectiek van het dagelijkse bestaan staat een bewuste keuze soms in de weg.  

 

Om jouw eigen innerlijk kompas te leren (her)kennen en volgen richten we onze aandacht niet alleen naar binnen, maar juist ook naar buiten. Je leert de omgeving op een nieuwe manier te zien, het terrein te "lezen" en je eigen weg te bepalen. Als je wilt kan je je ook leren oriënteren met behulp van kaart en kompas. Door te wandelen kom je niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal in beweging. Wandelen zorgt voor ruimte, waardoor je tot nieuwe verhelderende inzichten kunt komen.  

 

Het weekend kenmerkt zich door:

  • wandelen in de natuur;

  • je lichaam en de natuur als inspiratiebron leren kennen;

  • reflecteren op je eigen handelen;

  • het delen van ervaringen.

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page